Tarih: 05.02.2026 14:26

Ardahan’da Gençliğin Yeni Adresi: Kitap Kafe

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in girişimleri sonucu hayata geçirilen kitap kafe, kentin gençleri tarafından büyük ilgi görüyor. Kitap okuma, ders çalışma ve sosyalleşme imkânı sunan kitap kafe, kısa sürede gençlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Modern ve ferah yapısıyla dikkat çeken mekânda, farklı türlerde kitaplar, sessiz çalışma alanları ve dinlenme bölümleri bulunuyor. Gençler, hem eğitim hayatlarına katkı sağlayan hem de keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Başkan Faruk Demir, gençlerin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sunacak projelere önem verdiklerini belirterek, kitap kafenin bu anlayışın bir ürünü olduğunu ifade etti. Demir, benzer sosyal ve kültürel projelerin artarak devam edeceğini kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —