Haber: Bedrettin Şuay
Damal Belediye Başkanı Kemal Çamliyurt, ilçenin en önemli geçim kaynağının büyükbaş hayvancılık olduğunu belirterek üreticilere desteklerinin süreceğini açıkladı.
Başkan Çamliyurt yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Mahallesi yaylasında Çoban Evi'ni hayata geçirerek yaylacılığa destek olduklarını ifade etti. Ayrıca 5 kilometre uzaklıktaki Yurtlar Mevkii yaylasına su getirme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Su sorununa dikkat çeken Çamliyurt, "Hem bölgemizde hem ülkemizde yaşanan su problemlerinin farkındayız. Bu yüzden uzun vadeli düşünerek yeni adımlar atıyoruz. Su kaynaklarımızı tasarruflu ve tedbirli kullanmak için çalışmalarımızı planlıyoruz. Böylece hem bugünü hem geleceği güvence altına alıyoruz" dedi.
Başkan Çamliyurt, Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin el birliği ve iş birliğine gösterdikleri hassasiyet için de teşekkür etti.