Haber: Bedrettin Şuay
Etkinlik, Okul Psikolojik Danışmanı Gülşah Gürbulak Töremiş tarafından organize edilirken, Beden Eğitimi Öğretmeni Sevilay Özdemir tarafından özel bir parkur kuruldu. Öğrenciler, gözleri kapalı bir şekilde parkurda yürüyerek görme engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları deneyimlediler.
Etkinlik boyunca 9/A sınıfı öğrencileri, gözleri kapalı şekilde parkuru tamamlarken, bazı öğrenciler de arkadaşlarına rehberlik ederek empati ve dayanışma duygularını pekiştirdiler.
Katılımcılar, etkinliğin sonunda “Görmek sadece gözle değil, kalple fark etmekle mümkündür” mesajını paylaştı.
Okul Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu, “Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz Gülşah Gürbulak Töremiş ve Sevilay Özdemir’e, ayrıca etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimize Ardahan Fen Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.” dedi.