Haber: Bedrettin Şuay
Açılış öncesi yapılan son kontroller kapsamında Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Uzuner, ile kulüp yöneticilerinden, basından sorumlu gazeteci Barış Bilgin tesiste incelemelerde bulundu.
Yönetim tarafından açılış tarihine yetiştirilmesi için yoğun bir mesai harcanan tesislerde son detayların tamamlandığı gözlemlendi. Modern yapısıyla dikkat çeken tesislerin, kulüp için önemli bir dönüm noktası olacağı ifade edilirken, bölgedeki spor faaliyetlerine de ciddi katkılar sağlaması bekleniyor.
Ziyarette İl Müdürü Bülent Uzuner, gençlerin spora kazandırılması adına yapılan bu yatırımların önemine değinerek, “Serhat Ardahan Spor Kulübü’nün bu modern tesisi, sadece kulübe değil, Ardahan sporuna da büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
Kulüp adına açıklama yapan Barış Bilgin ise, “Tesisin her detayı özenle planlandı. Açılış için gün sayıyoruz. Amacımız, spora gönül veren herkese kapılarımızı açmak” ifadelerini kullandı. Tesisin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenecek törenle hizmete açılması planlanıyor.