AK Parti Hanak İlçe Başkanlığı’na Erhan Işık Atandı
GÜNCEL 24.12.2025 10:27:00 0

AK Parti Hanak İlçe Başkanlığı’na Erhan Işık Atandı

Milletvekili Kaan Koç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle Hanak İlçe Başkanlığı görevine Erhan Işık’ın atandığını açıkladı.

Haber: Bedrettin Şuay

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Hanak İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliğini kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle Erhan Işık’ın Hanak İlçe Başkanı olarak görevlendirildiği bildirildi.

Milletvekili Koç, bugüne kadar görev yapan önceki dönem Hanak İlçe Başkanı Beşircan Serhat Polat ve yönetimine de teşekkür ederek, “Bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı önceki dönem İlçe Başkanımız Beşircan Serhat Polat Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni İlçe Başkanı Erhan Işık’a görevinde başarılar dileyen Koç, AK Parti teşkilatlarının Hanak’ta birlik ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

1

Çıldırlı Öğrenci Özge Sarıkaya’dan İl Birinciliği Gururu

2

Fen Lisesi Öğrencilerinden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

3

Umre Yolcuları için Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

4

TÜGVA ve Yeşilay’dan Ardahan Fen Lisesi’ne Ziyaret

5

Çıldır’da Ortaokullar Arası Mangala İlçe Finali Büyük İlgi Gördü