AK Parti İl Başkanı Aydın: “Yaparsa AK Parti Yapar”
GÜNCEL 9.10.2025 11:45:00 0

AK Parti İl Başkanı Aydın: “Yaparsa AK Parti Yapar”

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak’ın partiye katılımının kendilerini memnun ettiğini söyledi

Haber: Bedrettin Şuay

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, parti teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Göreve geldikleri günden bu yana büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalıştıklarını belirten Aydın, “Teşkilat içi çalışmalarımız ve saha faaliyetlerimizle devraldığımız sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz.” dedi.

Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin her köşesinde olduğu gibi Ardahan’da da hizmet kalitesini artırmak için yoğun çaba gösterdiklerini vurgulayarak, “Saha çalışmalarımız kapsamında hem üye sayımızı artırıyor hem de hükümetimizin projeleri hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak’ın AK Parti’ye katılımına da değinen Aydın, “Göle Belediye Başkanımız Gökhan Budak’ın AK Parti ailemize katılımı bizleri memnun etti. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle rozeti takılan Gökhan Başkanımıza ‘Hoş geldiniz’ diyor, üyeliğinin şehrimize ve Göleli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Aydın, açıklamasını “Vatandaşımız biliyor, kamuoyu biliyor: Yaparsa AK Parti yapar!” sözleriyle tamamladı.

 

 

 

1

Milletvekili İncesu’dan TOKİ Tepkisi

2

Başkan Alihanoğlu’ndan İddialara Yanıt

3

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 3 Bin Fidan Toprakla Buluştu

4

Çıldır’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Halk Koşusu Gerçekleştirildi

5

Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü’den Birlik ve Dayanışma Çağrısı