Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

Engelsiz Yaşam Merkezi'nin öncülüğünde, temiz doğa ve engelsiz yaşam bilincini artırmak adına önemli bir adım atıldı

GÜNCEL 24.04.2024 13:52:00 0
Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan'ın doğal güzelliklerinden biri olan Çamlıçatak Ormanı, engelli bireylerin de katılımıyla temizlik etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ve Engelsiz Yaşam Merkezi Kuruluş Müdürü Bekir Tancı liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, engelli bireyler toplumda farkındalık yaratmak için orman temizliği konusunda ellerinden geleni yaptılar. Etkinlikte, kuruluş personeli de engelli bireylere destek vererek etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağladı.

Çamlıçatak Ormanı'nda gerçekleştirilen temizlik çalışması, sadece çevrenin korunması açısından değil, aynı zamanda engelli bireylerin topluma katılımını ve potansiyellerini ortaya çıkarmak adına da büyük bir öneme sahipti. Engelsiz Yaşam Merkezi'nin bu tür etkinliklerle sadece doğaya değil, toplumun her kesimine eşit fırsatlar sunma ve farkındalık oluşturma misyonunu da desteklediği görüldü.

Bu anlamlı etkinlik, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk anlayışını bir kez daha ortaya koydu. Katılımcılar, doğaya olan sorumluluklarını yerine getirirken aynı zamanda engelli bireylerin potansiyellerine olan inancı da güçlendirdiler.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı