Haber: Bedrettin Şuay
1 Kasım’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’un ardından Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde başkanlık görevi el değiştirdi. Yeni başkan Özgür Sarıkaya ve yönetimi, eski başkan Veteriner Hekim Yunus Baydar’dan görevi devraldı.
Birlik binasında düzenlenen devir teslim töreninde, misafirlerini son kez makamında ağırlayan Yunus Baydar, yeni yönetime başarılar dileyerek görev süresince yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi paylaştı. Baydar, ihtiyaç duyulması halinde her konuda yeni yönetime destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Birliğimizde birlik ve bütünlük içinde görev devir teslimi gerçekleşmiştir. 2025 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası yeni göreve seçilen Özgür Sarıkaya, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte eski başkanımız Veteriner Hekim Yunus Baydar’dan görevi devralmıştır. Samimi bir ortamda geçen devir teslim sürecinde Yunus Baydar, şahsi projeleri de dahil olmak üzere her konuda yeni başkan Özgür Sarıkaya ve ekibine yardımcı olacağını belirterek, yeni görevin ilimiz yetiştiricileri için hayırlı olmasını dilemiştir.”