Ardahan’a 100 Araçlık Yeni Açık Otopark Geliyor
GÜNCEL 5.12.2025 11:08:00 0

Ardahan’a 100 Araçlık Yeni Açık Otopark Geliyor

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 100 araç kapasiteli yeni bir açık otopark projesini hayata geçireceklerini açıkladı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gazeteci Barış Bilgin’i makamında ağırlayarak belediye çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Demir, daha önce hizmete sunulan kapalı otoparkın ardından şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik yeni bir projeyi kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Demir, yaptığı açıklamada, “Şehir merkezindeki sıkışık araç trafiğini rahatlatacak olan 100 araçlık açık otoparkı hayata geçiriyoruz,” ifadelerini kullandı. Yeni açık otoparkın, özellikle yoğun saatlerde yaşanan otopark sorununu önemli ölçüde azaltması hedefleniyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi ulaşımın rahatlaması, araç trafiğinin daha düzenli hale gelmesi ve vatandaşların günlük yaşamının kolaylaşması bekleniyor. Ardahan Belediyesi’nin kent içi trafik ve otopark sorunlarına yönelik çalışmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.

1

Tarım Ve Hayvancılık Sektör Toplantısı yapıldı

2

Yeşilay Ardahan Şubesi, Yeşilay Haftası Etkinliğine Katıldı

3

Göle’de Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor

4

Vali Çiçekli, Şehit ve Gazi Ailelerini Makamında Kabul Etti

5

Ardahan Belediyesi Karla Mücadelede Teyakkuzda