Haber: Bedrettin Şuay
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardahan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi ve Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Kadına Yönelik Şefkat ve Sağlıklı Sınırlar” adlı program, Ardahan Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Programda, Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Muhammet Şimşekoğlu tarafından “şefkat” ve “sınırlar” temalı bir eğitim verilirken, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü’nden Başkomiser Sibel Ata da kadına yönelik şiddetle mücadelede hukuki süreçler ve emniyet birimlerinin rolü hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.
Etkinliğe, Ardahan Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahanur Malak Akgün ile Ardahan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akın Koç da katıldı. Program sonunda, katkılarından dolayı konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.