Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sağlık bilincini artırmak ve topluma hizmet etmek amacıyla önemli bir projeye imza attı

GÜNCEL 6.05.2024 14:22:00 0
Ardahan

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sağlık bilincini artırmak ve topluma hizmet etmek amacıyla önemli bir projeye imza attı. "Ben Her Yerde Varım" adını taşıyan proje kapsamında, okul öğrencileri ve öğretmenleri, esnaflar ve evler ziyaret edilerek hane halkının sağlık durumlarını değerlendirdi.

Öğrenciler ve öğretmenler, ziyaret ettikleri yerlerde tansiyon ve şeker ölçümleri yaparak, sağlıkla ilgili temel bilgileri paylaştılar ve merak edilen soruları cevapladılar. Projeyi yürüten okul müdürü Ebru Mermer, öğrenirken öğretme misyonuyla hareket ettiklerini belirterek, toplumun geniş kesimlerine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Özellikle erken teşhis ve tedavinin sağlıklı bir yaşam için önemine vurgu yapan Mermer, Ardahan'a katkı sağlamak adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Mermer, "Sahip olduğumuz misyon gereği, topluma hizmet etmek ve sağlık bilincini artırmak için pek çok proje yürütüyoruz. Ardahan'a bir nebze olsun katkı sağlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

"Ben Her Yerde Varım" projesi, Ardahan'da sağlık bilincinin yaygınlaşmasına ve toplumun daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesine katkı sağlayarak, önemli bir adım atıyor. Okul yönetimi ve öğrencileri, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtiyor.

 


1

Ardahan Valiliği'nden Öğrencilere Muğla Göcek'te tatil hediyesi

2

Kitap Kafe Ardahan’da gençlerin uğrak yeri haline geldi

3

AK Parti heyetinden Erzurum'a ziyaret

4

Lezzet ustaları geleceğin aşçılarıyla uygulamalı eğitim yaptı

5

Leylek yuvasında yangın çıktı