Ardahan'da şehit Anneleri yalnız bırakılmadı

Ardahan'da Anneler Günü dolayısıyla duygusal bir etkinlik gerçekleşti

GÜNCEL 8.05.2024 15:13:00 0
Ardahan

Haber: Bedrettin Şuay

12 Mayıs Pazar  anneler günü dolayısıyla Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcı Vekili Zehra Ulutaş önderliğinde, İl Müdürlüğü personeli Sosyolog Eyüp Bozdağ ve Göle Sosyal Hizmet Merkezi personelleri Psikolojik Danışman Sibel Mahmutoğu ve Aysun Akgöz, şehitlerin emanetleri olan anneleri ziyaret ettiler. Anneler Günü'nü şehit ailelerine ayıran bu anlamlı ziyarette duygusal anlar yaşandı. Ekipler, şehitlerin annelerine moral vermek ve onların yanlarında olduklarını hissettirmek için bir araya geldi.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Sosyal hizmet uzmanları, annelerin duygularını dinledi ve ihtiyaç duydukları her konuda destek olacaklarını belirttiler. Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcı Vekili Zehra Ulutaş, ziyaretin amacını şu sözlerle açıkladı:

Anneler Günü'nde şehit annelerimizi yalnız bırakmamak, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle şehitlerimizin emanetleri olan annelerimize minnettarlığımızı ve saygımızı iletmek istiyoruz." dedi.

Ziyaret edilen Anneler, duygusal anlar yaşadılar ve ziyaretçilere teşekkür ettiler. Bu anlamlı ziyaret, şehit ailelerine verilen önemin ve devletin şehit yakınlarına olan destek ve saygısının bir göstergesi olarak kayda geçti.

 

 

 


1

19 Mayıs coşkuyla kutlandı

2

Serhat Ardahanspor yeniden BAL'da

3

Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

4

Ardahan Valiliği'nden Öğrencilere Muğla Göcek'te tatil hediyesi

5

Kitap Kafe Ardahan’da gençlerin uğrak yeri haline geldi