Askeroğlu, hastanede çocukların bayramını kutladı

Ardahan İl Sağlık Müdürü, DR İshak Askeroğlu hastanede çocukları ziyaret ederek, 23 Nisan bayramını kutladı

GÜNCEL 24.04.2024 11:06:00 0
Askeroğlu, hastanede çocukların bayramını kutladı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Askeroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için Ardahan Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi gören çocuk hastaları ziyaret etti. Askeroğlu, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların bayramını kutladı ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuk hastalarla bire bir ilgilenen Dr. Askeroğlu, onların moralini yükseltmeye yönelik samimi sözler sarf ederken, hastalıklarıyla ilgili bilgi aldı ve tedavileri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında çocukların yüzlerindeki mutluluk ve sevinç gözlerinden okunurken, aileler de bu nazik ziyaret karşısında duygusal anlar yaşadı.

Dr. Askeroğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, çocukların bayramını kutlamanın ve onların yanında olmanın önemine vurgu yaparak, "Çocuklarımızın mutluluğu ve sağlığı bizim için çok değerli. Onların yanında olmak, moral vermek ve bir nebze olsun gülümsemelerine vesile olmak bizim en büyük mutluluğumuz. 23 Nisan'ın tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. İshak Askeroğlu'nun çocuk hastaları ziyareti, hem çocukların hem de ailelerin yüzlerinde tebessümlere sebep oldu. Bu tür etkinlikler, toplumun sağlık hizmetlerine olan güvenini artırmanın yanı sıra, moral ve motivasyonun da yüksek tutulmasına katkı sağlıyor.

 

 

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı