Başkan Alihanoğlu açıkladı: ‘Yılbaşına kadar zam yok’
EKONOMİ 20.09.2024 15:48:00 0

Başkan Alihanoğlu açıkladı: ‘Yılbaşına kadar zam yok’

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu, yeni yıla kadar unlu mamüllere zam yapılmayacağını söyledi.

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu, yeni yıla kadar unlu mamüllere zam yapılmayacağını söyledi.

Odalar Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu, birliğin il ve ilçe komisyon üyeleriyle unlu mamüller ve ekmek fiyat tarifesini görüşmek üzere toplantı gerçekleştirdi. 

Başkan Alihanoğlu, toplantıda aldıkları kararla yıl sonuna kadar unlu mamüllere ve ekmeğe zam yapılmayacağını duyurdu.

Odalar Birliği Başkanı Alihanoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, "Birliğimizde il ve ilçe komisyon üyelerimizle bir araya gelerek unlu mamüllerde fiyat tarifesini görüşmek üzere toplantı gerçekleştirdik. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerimiz tarafından simit, poğaça gibi gıdalara talep arttı. Öğrencilerimizin mağdur olmaması adına unlu mamullere yılbaşına kadar zam yapmama kararı aldık. Ayrıca fırıncılarımızın ekmeğe zam talepleri vardı, bu konuda da görüş birliğine vararak ekmeğe de yeni yıla kadar zam yapmayacağız " ifadelerini kullandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

1

Ardahan Yunus Emre Anadolu lisesi'nden unutulmayacak mezuniyet: filistin ve doğu türkistan unutulmadı

2

Vali Çiçek, sıvat ve çoban evi dağıtımı için düzenlenen programa katıldı

3

Ilgar Dağı Tünelinde çalışmalar sürüyor

4

Kuyumcuyu dolandırmak isterken polis suçüstü yakaladı

5

Zabıtadan kaldırım işgali denetimi