Başkan Şimdi, “Ankara'da federasyonumuzun herhangi bir tanıtım günleri yoktur”

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Ergüder Şimdi, Ankara’da Tanıtım Günleri yapıldığına ilişkin açıklamada bulundu.

GÜNCEL 10.05.2024 16:14:00 0
Başkan Şimdi, “Ankara

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) Başkanı Ergüder Şimdi, Ankara’da Tanıtım Günleri yapıldığına ilişkin açıklamada bulundu.

Başkan Şimdi, “Ankara'da federasyonumuzun herhangi bir tanıtım günleri ya da yöresel ürünler fuarı yoktur. Ardahan Dernekler Federasyonumuz, Valiliğimiz veya Belediyelerimiz tarafından açıklanmamış olan herhangi bir program ya da programlara itibar edilmemelidir” dedi.

ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi, açıklamasında şunları ifade etti; “Son bir kaç gündür Ankara'da Ardahan günleri yapıldığına ve federasyonumuzun bu günleri yaptığına dair tarafıma çokça telefon açıldığı ve SMS geldiği için açıklama gereği duydum. Ankara'da federasyonumuzun herhangi bir tanıtım günleri ya da yöresel ürünler fuarı yoktur. Yapılan programlarda da ilimizden hiç bir kamu kurum ve kuruluşunun desteği bulunmamaktadır. Bu nedenle ilimiz adına yapıldığı açıklanan program ya da programlara itibar edilmemesini ve yine SMS ile Ardahan'dan getirilerek Ardahan yöresel ürünleri satılacağı ve bu ürünlerde de % 20 gibi indirimler sağlanacağına dair SMS bilgilendirmeleri de yanıltıcı ticari bir açıklamadır. Lütfen.. yöremiz ürünü adı altında satıldığı söylenen ve bu pazarlardan UCUZ DİYE alacağınız ürünlere dikkat edin ve hangi firmanın ürünü olduğu söyleniyorsa belgesini, fişini veya faturasını mutlaka kontrol edin satıcı bu belgeleri ibraz edemiyorsa kesinlikle almayınız çünkü yöre ürünü değildir ve sahte üründür. Bu nedenle Ardahan Dernekler Federasyonumuz, Valiliğimiz veya Belediyelerimiz tarafından açıklanmamış olan herhangi bir program ya da programlara itibar edilmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine sunuyorum.  Yöremiz ürünleri hem organiktir hem de üreticiden geldiği için fiyatı da uygundur ekstra %20 indirim uygulanmaz bu bir kandırmacadır”


1

SGK’dan Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri

2

Küçükbaş kurbanlıklar daha çok ilgi görüyor

3

Bağdaşenspor Başkanı Galip Bozkurt istifa etti

4

Milli yüzücü Sefa Yurtkölesi öğrencilerle buluştu

5

CHP’den alternatif 19 Mayıs kutlaması