Göle Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Göle İlçesi Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verdi

GÜNCEL 19.04.2024 10:34:00 0
Göle Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bağımlılıkla mücadele kapsamında Göle İlçesi Sosyal Hizmet Merkezi personellerine yönelik önemli bir eğitim düzenledi. "Teknoloji Bağımlılığı" konulu eğitim, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Eğitimde, teknoloji bağımlılığının bireylerin sosyal ilişkilerini, fiziksel ve ruhsal sağlığını nasıl etkilediği, belirtileri ve tedavi yöntemleri gibi konular ele alındı. Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, teknoloji kullanımının artmasıyla birlikte teknoloji bağımlılığının da önemli bir sorun haline geldiğini vurgulayarak, bu konuda farkındalık oluşturmanın ve bilinçlendirme çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Eğitim programına katılan Göle İlçesi Sosyal Hizmet Merkezi personelleri, teknoloji bağımlılığıyla mücadelede daha etkin bir rol üstlenme ve bu konuda toplumun bilinçlenmesine katkı sağlama konusunda motive olduklarını belirttiler. Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün düzenlediği bu tür eğitimlerin, toplumun genel sağlığının ve refahının artırılmasında önemli bir adım olduğu ifade edildi.

 

 


1

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

2

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

3

Meyve ağaçları satışa çıktı

4

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

5

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı