Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, bu yıl 5’incisi düzenlenen futbol turnuvasının açılış maçında sahada gençlerle birlikte yer alarak turnuvanın heyecanını paylaştı.
Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, bu yıl beşincisi düzenlenen futbol turnuvasıyla ilçedeki gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Budak, “Amacımız; sporu birleştirici güç olarak kullanıp, gençlerimizin arasındaki kardeşlik, dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek. Onlara sağlıklı ve sosyal bir ortam sunmak bizim için çok önemli” dedi.
Futbolun sadece bir spor olmadığını, aynı zamanda büyük kitleleri bir araya getiren evrensel bir dil olduğunu ifade eden Budak, turnuvaya katılan takımlara centilmenlik ve fair-play ruhuyla oynamaları temennisinde bulundu.
Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen belediye çalışanları, hakemler ve destek veren herkese teşekkür eden Budak, maçların dostluk içinde geçmesini diledi.
Göle’deki futbol heyecanı, önümüzdeki günlerde de devam edecek.