Haber: Bedrettin Şuay
Ardahan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halil Efendi Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. “Daha Temiz Bir Ardahan” sloganıyla yürütülen çalışmalara Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir de bizzat katılarak destek verdi.
Mahalledeki temizlik çalışmaları, ‘Muammer Keskin’ Parkı önünden başlayarak tarihi Kura Nehri Köprüsüne kadar uzandı. Belediye iş makinelerinin de yer aldığı temizlik seferberliğinde, ot biçme, çevre düzenleme ve atık toplama işlemleri titizlikle yürütüldü.
Çalışmalara katılan Başkan Faruk Demir, tırpanla ot biçerek ekiplere destek olurken, temizlik sürecini Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Avşar ile birlikte yerinde takip etti. Kapsamlı çalışmaları memnuniyetle izleyen mahalle sakinleri, Belediye ekiplerine ve yöneticilere teşekkür etti.
Halil Efendi Mahallesi sakinleri, uzun süredir mahallede bu denli kapsamlı bir temizlik çalışması yapılmadığını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.