Milletvekili Kaan Koç, İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
GÜNCEL 29.07.2025 12:05:00 0

Milletvekili Kaan Koç, İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkan Vekili Mehmet Alkan başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısına katılarak partililerle bir araya geldi.

Haber: Bedrettin Şuay

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkan Vekili Mehmet Alkan başkanlığında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısına katılım sağladı. Toplantıya il yönetim kurulu üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Parti teşkilat çalışmaları, yerel gündem ve önümüzdeki dönem planlamalarının ele alındığı toplantıda, Milletvekili Kaan Koç da bir konuşma yaparak istişare ve birlik mesajı verdi.

Koç, teşkilatın sahadaki çalışmalarının önemine vurgu yaparak, “Hep birlikte Ardahan için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde yol alacağız,” dedi. Toplantının sonunda partililerle güncel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

1

Emniyet Müdürü Şener’den Huzurevi Sakinlerine Sıcak Karşılama

2

Damal’da Yayla Yollarına Düzenleme

3

Milletvekili Kaan Koç’tan Başsavcısı Murat Yavuz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

4

Yıldırımtepe’de spor, oyun ve eğlence dolu bir gün

5

Birol Dündar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi