Şampiyon Sporcu Külliye’de Onurlandırıldı
GÜNCEL 7.12.2025 09:25:00 0

Şampiyon Sporcu Külliye’de Onurlandırıldı

27. Dünya Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Çıldırlı milli sporcu Eray Şamdan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi.

Haber: Bedrettin Şuay

27. Dünya Karate Şampiyonası’nda Erkekler Kumite 60 kg kategorisinde altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan milli sporcu Eray Şamdan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

Kabulde, Eray Şamdan’ın Türkiye’ye kazandırdığı dünya şampiyonluğunun büyük bir gurur kaynağı olduğu vurgulandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç sporcunun elde ettiği bu önemli başarının Türk sporunun yükselen grafiğine büyük katkı sunduğunu ifade ederek Şamdan’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Çıldırlı milli sporcu Eray Şamdan ise kabul dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  teşekkür ederek, yeni hedefinin Avrupa ve olimpik arenada Türkiye’ye bir kez daha altın madalya kazandırmak olduğunu söyledi. Şamdan’ın kararlılığı ve başarısı, spor camiası ve hemşehrileri tarafından da büyük takdirle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen buluşmada tekvando, halter ve karate branşlarında uluslararası başarılar elde eden sporcular katıldı.

 

1

Posof’da Kurtuluşun 105. Yılı Törenlerle Kutlandı

2

Ardahan Devlet Hastanesinde Gebelere Egzerziz Eğitimi Verildi

3

Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Kar Temizleme Çalışmalarına Katıldı

4

Milletvekili Kaan Koç, Posof’un Kurtuluş Yıl Dönümünü Kutladı

5

Yeşilay’dan Farkındalık Çalışması