Seyitören Köyü’nde 9. Geleneksel Gençlik Toplantısı Coşkuyla Yapıldı
GÜNCEL 2.02.2026 12:49:00 0

Seyitören Köyü’nde 9. Geleneksel Gençlik Toplantısı Coşkuyla Yapıldı

Damal ilçesine bağlı Seyitören Köyü’nde düzenlenen 9. Geleneksel Gençlik Toplantısı, üniversite öğrencileri başta olmak üzere çok sayıda genci bir araya getirdi.

Haber: Arzu Alkan

Ardahan’ın Damal ilçesine bağlı Seyitören Köyü’nde geleneksel hale gelen “Gençlik Toplantısı”nın 9’uncusu yoğun katılım ve coşku içerisinde gerçekleştirildi. Başta yarıyıl tatiline giren Damallı üniversite öğrencileri olmak üzere bölge gençlerini buluşturmayı amaçlayan etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Buluşmada halk ozanları, sazları ve sözleriyle unutulmaz bir türkü dinletisi sundu. Anadolu’nun zengin kültürel mirasını yansıtan türküler, programa ayrı bir renk kattı.

Program kapsamında gençler bir araya gelerek keyifli sohbetler etti, fikir alışverişinde bulundu ve çeşitli konularda görüşlerini paylaştı. Etkinliğin temel hedefinin gençler arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendirmek olduğu vurgulandı.

Her yıl özveriyle düzenlenen bu geleneksel buluşma, gençlerin kültürel değerlerini yaşatmasına ve geleceğe dair umutlarını paylaşmasına vesile olurken, 9. Gençlik Toplantısı bölgedeki gençlik hareketliliğinin güzel bir örneği olarak hafızalarda yerini aldı.

1

Küçük Ölçekli Balıkçılık Desteklemesi Başvuruları Başlıyor

2

Ardahan’da Okullarda İlk Ders “Bayrak Sevgisi” Oldu

3

Seyitören Köyü’nde 9. Geleneksel Gençlik Toplantısı Coşkuyla Yapıldı

4

Vali Çiçekli’den Berat Kandili Mesajı

5

Çıldır’da Öğrencilere Kitap Desteği