TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Bölge Başkanı Ömer Çelik, ASH, il Müdürlüğünü ziyaret etti

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Bölge Başkanı Ömer Çelik, Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya’yı ziyaret etti

GÜNCEL 23.05.2024 13:53:00 0
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Bölge Başkanı Ömer Çelik, ASH, il Müdürlüğünü ziyaret etti

Haber: Bedrettin Şuay

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Bölge Başkanı Ömer Çelik, Ardahan  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Vakıf'ın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Çelik, Ardahan'da gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çetinkaya'ya, TSK Mehmetçik Vakfı'nın bölgedeki çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Vakıf'ın yerel düzeydeki faaliyetlerine dair önemli bilgilendirmelerde bulunan Çelik, bölgedeki sosyal yardım ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi adına yürütülen projeler hakkında da bilgi paylaştı.

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TSK Mehmetçik Vakfı'nın bölgedeki sosyal yardım faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı. Çetinkaya, vakfın bölgedeki çalışmalarının toplumun çeşitli kesimlerine önemli destek sağladığını belirtti. Bu önemli ziyaret, bölgedeki sosyal yardım faaliyetlerinin güçlenmesine ve toplumsal dayanışmanın artmasına katkı sağlamayı hedefliyor.


1

PARİM SPOT MOBİLYA: KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

2

KURBAN BAYRAMI’NDA ÇOCUK PSİKOLOJİSİNE DİKKAT!

3

Başkan Tolga Salman Gürbüz: Kurban Bayramınız kutlu olsun

4

Jandarma Teşkilatı’ndan Vali Çiçek’e 185. kuruluş yıl dönümü ziyareti

5

Ardahan’da 16 bin öğrenci karne sevinci yaşadı