Haber: Bedrettin Şuay
Etkinlik kapsamında vatandaşlara çay, su ve sıcak çorba ikram edilirken, Kızılay ekipleri tarafından tansiyon ölçümü de yapılarak sağlık hizmeti sunuldu.
Etkinlikte konuşan Türk Kızılay Ardahan İl Başkanı Özcan Şentürk, kuruluş yıl dönümünü halkla iç içe kutlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugün burada, Kızılay’ımızın 157’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere Milli Egemenlik Parkı’ndayız. Kurduğumuz ikram aracımızda vatandaşlarımıza çay, su ve sıcak çorba ikram ediyoruz. Aynı zamanda ekiplerimiz vatandaşlarımızın tansiyonlarını da ölçüyor,” dedi.
Kızılay’ın yürüttüğü hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi verdiklerini söyleyen Şentürk, “Yardım faaliyetlerimizi, afet zamanlarında ve günlük yaşamda nasıl yanlarında olduğumuzu paylaşıyoruz. Aldığımız güzel geri dönüşler bizleri memnun ediyor,” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şentürk, “Tüm Ardahan halkına bu sıcak ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum,” dedi.
Kızılay’ın her zaman halkın yanında olduğunu vurgulayan İl Başkanı Şentürk, iyilik hareketinin daha da büyümesi için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.