Yöresel lezzetler tanıtılmaya devam ediyor

Ardahan’da "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetler tanıtıldı.

GÜNCEL 29.05.2023 12:25:00 0
Yöresel lezzetler tanıtılmaya devam ediyor

'21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri kapsamında Değirmenli köyündeki Lalezar Apart Tatil Köyü Restoranında Ardahan’ın yöresel ürünleri tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca tüm yurtta 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Değirmenli köyünde TKDK desteğiyle yapılarak hizmet vermeye başlayan Lalezar Tatil Köyü Restoranında program düzenlendi. Programa Vali Hüseyin Öner, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Ardahan Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesine düzenlenen programda ilimize özgü evelik otu çorbası, lokma, katmer, kete ve diğer yöresel ürünlerin, tanıtımı yapılarak, katılımcılara ikram edildi.

Vali Öner, programın ardından orman ve doğa manzarası ile hizmet vermeye başlayan ve aynı zamanda ilimizin turizmine de katkı sağlayan Tatil Köyü bahçesinde gezinti yaptı.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI